فرمانده ستاد مقابله با کرونا ویروس در کلانشهر تهران با اشاره به بازگشت کارمندان و کارکنان ادارات به محل کار خود از امروز، به آنان هشدار داد که تهران از نظر مقابله با کرونا هنوز به وضعیت مطلوب نرسیده است.

علیرضا زالی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا ویروس در کلانشهر تهران اظهار کرد: در استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته‌ ۱۸۳ مورد جدید کرونا (کووید-۱۹) مثبت در بخش‌های عادی و ۶۱ مورد جدید نیز در بخش ویژه بستری شده و ۲۹۲ بیمار نیز از بیمارستان‌های تهران ترخیص شدند.

وی با اشاره به کاهش ۱۳,۵ درصدی آمار کلی مراجعان ۲۴ ساعت گذشته به بخش‌های بهداشتی و درمانی در تهران یادآور شد که این کاهش معمولا  در اواخر هفته به دلیل کاهش مراجعات به مراکز بهداشتی و مراقبان سلامت مشاهده می‌شود و در طول هفته ممکن است با تغییرات آماری روبرو شویم.

زالی در آستانه تغییر الگوی کاری ادارات تاکید کرد: با توجه به این که هنوز شرایط در تهران به نقطه مطلوب قطعی نرسیده است، هر گونه تغییر در الگوی اداری، شهری و مدنی باید همراه با رعایت استانداردهای قبلی و اجرای شیوه‌نامه‌های بهداشتی و حفاظتی صورت گیرد و کماکان ملاحظات بهداشتی جدی‌تر مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به بازدیدها و نظارت‌های کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای سه دانشگاه پایتخت از بخش‌های اداری، به کارمندان توصیه کرد از حضور در مراکز پر تجمع نظیر نمازخانه، رستوران و... اجتناب کنند تا احتمال ابتلا به بیماری به حداقل برسد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا ویروس در کلانشهر تهران به کارمندانی که در طی ۲ هفته اخیر با تشخیص پزشک مبتلا به کرونا تشخیص داده شدند و یا در تماس نزدیک با بیمار کرونا مثبت بودند، تاکید کرد تا زمانی که برگه سلامت قطعی آنان از سوی پزشک صادر نشده است از حضور در اداره پرهیز کنند.

زالی افزود: افرادی که دچار علایمی نظیر تب، سرفه، تنگی نفس، درد عضلانی، دردهای منتشره در ستون فقرات، سردردهای شدید بی سابقه، آبریزش بینی، تغییر در الگوی تنفسی ، علایم گوارشی به ویژه اسهال آبکی و احساس خستگی و ضعف هستند قبل از حضور در اداره باید با پزشک معتمد سازمان و یا پزشک معالج خود تماس گرفته و درصورت دریافت گواهی سلامت قطعی مبنی بر عدم ابتلا یا عدم مشکوک بودن به بیماری کرونا در ادارات حضور یابند.

وی مسئولان ادارات را موظف به جلوگیری از حضور افراد علامت‌دار دانست و ممانعت از فعالیت آبدارخانه‌ها و عدم پذیرایی در ضمن کار و جلسات را برای پیشگیری از ابتلا به بیماری الزامی دانست.

زالی با اشاره به ضرورت و اهمیت تهویه هوا در مکان‌های مسقف و بسته اداری تاکید کرد: در اتاق‌های مسقف و دربسته حتما پنجره‌ها باز باشد تا امکان تهویه هوا فراهم باشد. در صورت استفاده از کولر نیز حتما بخشی از پنجره‌ها باز باشد زیرا شانس انتقال ویروس بطور فزاینده در فضای بسته افزایش می‌یابد.

وی در خاتمه توصیه کرد که کارمندان حتما به رعایت فاصله گذاری اجتماعی توجه داشته باشند و حتما کارمندان و ارباب رجوع از ماسک استفاده کنند.

کد خبر 516169

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مسلم IR ۱۸:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
    0 0
    سلام باتشکر از شما دوست عزیزی که که این گزارشات مهم دردسرس مردم قرارمی دهید ممنون و سپاسگزارم من خواستم یه پیشنهادی درخصوص بیماری کوید 19 بدهیم که واقعا این بیماری نیست که بخواهیم راحت از کنارش بگذریم و بی تفاوت نصبت به این بیماری شویم چون هرروز ماشاهد از دست دادن 70تا 100 هموطن عزیزمان هستیم پس باید برای افرادی که بیماریهای زمینه ای داریم مثلا دیابتی ها و مشکلات تنفسی یا قلبی که داریم باید فکری بکنیم که کمتر از خانه خارج شوند و اگه سر کار هم می روند براشون دورکاری در نظر بگیرن که خدای نکرده دچار مشکل نشوند ممنون و سپاسگزارم
  • 48913974 IR ۱۸:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
    0 0
    سلام باتشکر از شما لطفا فکری به حال افرادی که بیماری زمینه ای دارن بکنید واقعا با استرس می رویم سرکار من هم مشکل قلبی دارم و هم مشکل دیابت دارم که روزی 3تا قرص میتفورمین گلی بنکلامید مصرف میکنم مسولین وزارت بهداشت یه فکری برای این افراد بکنه خیلی ممنون